ASSORTIMENT


Alle plantenbakken zijn uit voorraad leverbaar en worden gratis geleverd

Tetris

€ 334,75,-  

(incl € 58,10 Btw) 

Licht taps toelopende plantenbak gemaakt van Orelha de Macaco hardhout. De maten van deze  plantenbak zijn:


Hoogte 53,5 cm

Onderkant 43 cm bij 43,5 cm

Bovenkant 53 cm bij 53,5 cm


Effectief volume 100 liter


Leeg gewicht 22 kg


Deze hardhouten plantenbak wordt standaard voorzien van 2 lagen blanke bankirai olie en afgewerkt met worteldoek. Uit voorraad leverbaar. 
Cube

€ 957,50


(incl. € 166,18- Btw) 


Deze hardhouten plantenbak is gemaakt van Orelha de Macaco hardhout. De maten van deze vierkante hardhouten plantenbak zijn:


Lengte 96,5 cm

Breedte 96,5 cm

Hoogte 74 cm


Effectief volume 478 liter


Leeg gewicht 100 kg


Deze hardhouten plantenbak wordt standaard voorzien van 2 lagen blanke bankirai olie en afgewerkt met worteldoek. Uit voorraad leverbaar. Andere afmetingen ook mogelijk in overleg.Pillar S

€ 393,50


(incl. € 68,21- Btw) 


Deze pilaarvormige hardhouten plantenbak is zowel geschikt voor binnen- als buiten. Gelegd in fraai visgraat patroon en gemaakt van Orelha de Macaco hardhout. Voor de binnen variant wordt deze standaard voorzien van een waterdichte kunststof folie. De buiten variant wordt standaard voorzien van worteldoek. Verder is deze prachtige hardhouten plantenbak behandeld met 2 lagen blanke bankirai olie. 


Lengte 45 cm

Breedte 45 cm

Hoogte 72 cm


Effectief volume 84 liter


Leeg gewicht 31 kg


Uit voorraad leverbaar.Pillar M

€ 448,70  

(incl € 77,88 Btw) 

Deze pilaarvormige hardhouten plantenbak is zowel geschikt voor binnen- als buiten. Gelegd in fraai visgraat patroon en gemaakt van Orelha de Macaco hardhout. Voor de binnen variant wordt deze standaard voorzien van een waterdichte kunststof folie. De buiten variant wordt standaard voorzien van worteldoek. Verder is deze prachtige hardhouten plantenbak behandeld met 2 lagen blanke bankirai olie.Lengte 45 cm

Breedte 45 cm

Hoogte 89.5 cm


Effectief volume 114 liter


Leeg gewicht 37 kg


Uit voorraad leverbaar.

Pillar L

€ 499,50  

(incl € 86,69 Btw) 

Deze pilaarvormige hardhouten plantenbak is zowel geschikt voor binnen- als buiten. Gelegd in fraai visgraat patroon en gemaakt van Orelha de Macaco hardhout.Voor de binnen variant wordt deze standaard voorzien van een waterdichte kunststof folie. De buiten variant wordt standaard voorzien van worteldoek. Verder is deze prachtige hardhouten plantenbak behandeld met 2 lagen blanke bankirai olie. De maten zijn:


Lengte 45 cm

Breedte 45 cm

Hoogte 108 cm


Effectief volume 146 liter


Leeg gewicht 44 kg


Uit voorraad leverbaar.


Cube mozaïek

€ 237,50  

(incl € 41,22 Btw) 

Deze kubus vormige hardhouten plantenbak is gelegd in mozaïek patroon en gemaakt van Orelha de Macaco hardhout. De maten van deze hardhouten plantenbak zijn:


Lengte 43 cm

Breedte 43 cm

Hoogte 43 cm


Effectief volume 52 liter


Leeg gewicht 24 kg


Deze hardhouten plantenbak is zowel geschikt voor binnen- als buiten. Voor de binnen variant wordt deze standaard voorzien van een waterdichte kunststof folie. De buiten variant wordt standaard voorzien van worteldoek. Verder is deze prachtige hardhouten plantenbak behandeld met 2 lagen blanke bankirai olie.


Uit voorraad leverbaar.

Vase

€ 357,50-  

(incl € 62,05 Btw) 

Deze 6 rings hardhouten plantenbak is gemaakt van Orelha de Macaco hardhout. De maten van deze taps toelopende hardhouten plantenbak zijn:


Hoogte 72 cm

Onderring 42 cm bij 42 cm

Bovenring 68 cm bij 68 cm


Effectief volume 155 liter


Leeg gewicht 38 kg


Deze hardhouten plantenbak wordt standaard voorzien van 2 lagen blanke bankirai olie en afgewerkt met worteldoek. Uit voorraad leverbaar. 
Vase XL

€ 417,50

  (incl. € 72,46 Btw)  

Deze 7 rings hardhouten plantenbak is gemaakt van Orelha de Macaco hardhout. De maten van deze taps toelopende hardhouten plantenbak zijn:


Hoogte 84 cm

Onderring 42 cm bij 42 cm

Bovenring 72.5 cm bij 72.5 cm


Effectief volume 200 liter


Leeg gewicht 46 kg


Deze hardhouten plantenbak wordt standaard voorzien van 2 lagen blanke bankirai olie en afgewerkt met worteldoek. Uit voorraad leverbaar.Hardhouten shuttersPrijs op aanvraag

Tijdelijk niet leverbaar ivm drukte


Hardhouten shutters op maat gemaakt. Deze shutters worden ook van Orelha de Macaco hardhout gemaakt en zijn in meerdere standen verstelbaar. Deze hardhouten shutters zijn weerbestendig.


Met shutters kun je op een fraaie manier een zithoek of terras te creëren in je tuin. De panelen gebruik je dan als afscherming, waardoor je een gezellige knusse buitenruimte krijgt. Hiermee neem je een stukje van de huiselijke sfeer van binnen mee naar buiten. De hardhouten shutters bieden bescherming tegen wind, zon en regen. 


Benieuwd wat de kosten zijn om uw tuin te verfraaien met een aantal van deze op maat gemaakte panelen? Stuur ons een berichtje via het contactformulier! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.